«Інтертелеком» склав рейтинг найпопулярніших країн для подорожей серед своїх абонентів
  
Компанія: Інтертелеком

У кінці 2013 року оператор «Інтертелеком» розширив можливості спілкування за кордоном вигідною пропозицією – роумінг-картою «Навколо світу».

Для абонентів оператора послуга роумінгу стала доступна в 165 країнах світу. При цьому в 125 країнах світу можна здійснювати безкоштовні вхідні дзвінки. Вартість вихідних дзвінків – від 3,48 грн. за хвилину.

З приходом літніх відпусток відзначається підвищений попит на дану послугу, а також спостерігається позитивна динаміка роумінг-трафіку.

Рейтинг найпопулярніших країн для подорожей серед абонентів «Інтертелеком» очолює Туреччина. За 2 квартал 2014 р. частка дзвінків з цієї країни становить 25%, а в червні роумінг-трафік досяг максимального показника – 38%. Це й не дивно, саме в літній період в Туреччині найкраща погода для розслаблюючого відпочинку на морському узбережжі.

Друге місце за популярністю зайняла Польща, на яку за підсумками 2 кварталу 2014 припадає 12% роумінг-трафіку.Також традиційно залишаються популярними країни Західної Європи, такі як Греція, Німеччина, Угорщина, Нідерланди, а також Росія. На неї припадає 10% роумінг-дзвінків.

reiting-stran-roaming-ua.PNG

* Рейтинг найпопулярніших країн для подорожей серед абонентів оператора «Інтертелеком». Cреднее значення за 2 кв 2014 р.

Абоненти компанії «Інтертелеком» можуть вільно подорожувати з роумінг-картою «Навколо світу», яка дозволяє їм економити на дзвінках за кордоном, при цьому відпочивати комфортно та з задоволенням. З роумінг-картою «Навколо світу» телефонний номер «Інтертелеком» зберігається.

Скористатися роумінг-картою «Навколо світу» можуть нові та існуючі абоненти голосових тарифних пропозицій «Інтертелеком». Для використання роумінг-карти необхідний телефон стандарту GSM з підтримкою SIM і Micro-SIM карт.

Вартість роумінг-карти – 50 грн. Придбати роумінг-карту «Навколо світу» можна в Центрах обслуговування абонентів «Інтертелеком» або через сайт оформивши онлайн заявку.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.