З Новим роком визначення Фаворитів Успіху!
  
Щиро бажаємо щастя і благополуччя в Новому році!

Чим ви займали себе в святковий період? Ми, наприклад, вже готуємося офіційно віншувати Фаворитів 2015 року — діячів української сцени, торгові марки та компанії, що були визнані №1 у своїх категоріях за результатами дослідження народних уподобань, заснованого на оцінках експертів ринку і на численних рекомендаціях споживачів!

До речі, з початку 2016 року голосування було запущено з чистого аркушу, тому ви вже можете починати вибирати кращих із кращих вже в новому, 2016 році!

Найближчим часом організатори конкурсу сповіщатимуть учасників рейтингу про результати і готуватися до майбутньої церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2015», яка відбудеться навесні. Слідкуйте за подальшими анонсами подій на сторінках конкурсу на Фейсбуці та ВКонтакті і не забувайте підтримувати в голосуванні своїх персональних Фаворитів! Найбільш активні учасники голосування завжди отримують запрошення на церемонію нагородження!
Цифри і трішки цікавої статистики дослідження 2015 року:
  • Народне голосування на FAVOR.com.ua тривало протягом усього 2015 року: з 1 січня по 31 грудня.
  • У складанні рейтингу громадських уподобань взяли участь 36184 респонденти з усіх куточків України (за винятком Криму та окупованих частин Донбасу), або ж 40885 респондентів в цілому (включаючи іноземців). Нагадаємо, за методикою конкурсу голоси нерезидентів України враховуються тільки в блоці номінацій «Шоу-бізнес».
  • У визначенні найкращих торгових марок, компаній та діячів сцени в 2015 році взяли участь понад двохста учасників експертних журі: якість товарів і послуг оцінювали понад 150 незалежних галузевих спеціалістів, а також понад 40 спеціально запрошених до складу Журі Успішних Людей відомих і впізнаваних особистостей України: знаменитостей, зірок телебачення і шоу-бізнесу та успішних громадських діячів.
  • Всі дані, отримані в ході онлайн-голосування та паперового анкетування учасників експертних комісій обробляються спеціалістами маркетингової дослідницької компанії InMind, після чого проходять ретельний аудит з боку Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
Факти про респондентів:
Як вже було відмічено організаторами в попередні роки, жінки набагато охочіше беруть участь в анкетуваннях конкурсу та більш активні в голосуванні. В опитуванні взяли участь 25343 жінки і 10841 чоловік.

Вік респондентів розподілений наступним чином:

* Статистика по 92.78% респондентам, що вказали свій рік народження.
Більше третини респондентів — жителі столичного регіону:
 
  • 77.44% українських користувачів порталу FAVOR.com.ua використовують для голосування персональний комп’ютер, 18.38% голосують зі смартфону, а 4.18% активно користуються планшетом.
     
  • Більш детальна інформація про дослідження (з соціально-демографічними портретом респондентів в окремих категоріях) надається організаторами конкурсу індивідуально для конкурсантів (учасників рейтингу), а також зацікавленим журналістам українських ЗМІ.

Попереду церемонія нагородження лідерів рейтингу, «Фаворитів Успіху - 2015». Але ви не лінуйтеся підтримувати найкращі торгові марки і своїх улюблених виконавців і в Новому році! Вибирайте, рекомендуйте, голосуйте і завжди беріть від життя тільки найкраще!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.