Фаворитів Року – 2018 майже визначено (триває фінальний етап голосування)
  

Нещодавно рейтинг народних уподобань «Фаворити Успіху» опублікував список категорій українського ринку товарів і послуг, в яких вже абсолютно точно відомі Фаворити 2018 року — найкращі, найулюбленіші і найбільш рекомендовані споживачами бренди українського ринку.

Фаворити Споживачів – 2018 вже відомі в 322 категоріях. За посиланням наведено перелік категорій ринку, в яких, за результатами попередніх трьох етапів голосування, відрив лідера рейтингу від інших учасників настільки великий, що ніяка додаткова оцінка вже не зрушить лідера з першого місця. Подальше голосування в цих категоріях представляє виключно дослідницький інтерес. Також за посиланням внизу статті наведені цікаві факти і цифри про дослідження споживчих уподобань 2018 року, за 3 квартали: з 1 січня по 30 вересня.

Але стривайте, скажуть уважні читачі: адже було заявлено, що в рейтингу 2018 року присутні понад 600 категорій! Як щодо інших?!

А в інших 282 категоріях в цей момент йде фінальна «Битва брендів»! За посиланням наведено перелік категорій, в яких розрив між 1-им і 2-м номінантом настільки малий, що вирішальним може стати буквално кожен голос. І завдання IV етапу народного голосування — визначити найкращого у кожній ринковій ніші. З’ясувати остаточно, якім торговим маркам віддають перевагу, поважають, люблять і рекомендують у 2018 році.

Приступити до визначення Фаворитів Року – 2018

Нагадаємо, народне голосування розділене на4 етапи, рівних чотирьом календарним кварталам. Підсумковий, річний рейтинг кожного учасника — це середня оцінка, отримана учасником в кожному квартальному етапі.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.