антіТОП-50: найменш популярні розділи рейтингу «Фаворити Успіху – 2018»
  

Сьогодні у народному рейтингу «Фаворити Успіху» представлені торгові марки, компанії, торгові та розважальні заклади столиці, а також зірки української сцени у 614 різних категоріях. У кожній з них учасники рейтингу претендують на звання найкращого представника в своєму напрямку діяльності.

У популярних номінаціях, таких як «Приправи та спеції», «Тренінгова компанія» або «Співак» і «Співачка» люди голосують дуже активно, із задоволенням підтримуючи своїх Фаворитів. Разом із тим, є низцка не дуже категорій товарів і послуг, які в силу різних причин, лишилися без належної уваги.

Запрошуємо переглянути список не самих популярних категорій. Можливо, в ньому виявляться такі, в яких ви зможете дати свою рекомендацію найкращого вибору!

У перелічених нижче категоріях має значення думка буквально кожної людини і вирішальним для визначення «Фаворита Року – 2018» є буквально КОЖНИЙ голос!

50 категорій з невисокою репрезентативністю  (оновлюється)

Категорії, в яких ще не проголосувало взагалі жодної людини:

Ви можете поліпшити репрезентативність голосування, висловивши в ньому свою довіру до брендів, які безперечно заслуговують на перемогу в рейтингу та звання «Фаворит Року – 2018»! Вибирайте найкращих і беріть від життя виключно найкраще!

Постійне посилання на цей своєрідний «антиТОП» доступне прямо з голосування, посилання знаходиться під переліком номінацій розділу, знизу в лівій частині сторінки голосування.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.