Вирішальний тиждень визначення Фаворитів Року – 2018
  

Голосування за Фаворитів Року 2018Буквально через кілька днів буде підведено підсумок самого інтригуючого етапу опитувань конкурсу, який покаже які торгові марки товарів та послуг були найбажанішими споживачами у 3-му календарному кварталі. Фактично це визначить Фаворитів суспільних уподобань та рекомендацій 2018 року. 3-ий квартал можна по праву вважати вирішальним для загальнорічного рейтингу, адже для учасника який впевнено лідирував 3 чверті року, фінальний етап стає риторичним і представляє лише дослідницький інтерес, а лідера вже можна буде достроково поздоровляти із заслуженою перемогою!

До кінця року ще 3 довгих місяці та фінальний IV етап опитувань, проте поспішіть встигнути проголосувати зараз, щоб внести свою вирішальну лепту в визнання успіху істинних лідерів, які своєю бездоганною роботою завоювали серця і довіру українців, чиї заслуги мають бути відзначені нагородою і званням «Фаворит Успіху – 2018»!

Приступити до голосування

Вибирайте найцікавіши для себе номінації, в яких ви напевно зможете вказати найбільш бажаних і улюблених учасників. Категорій безліч, наприклад квас, місцеве світле пиво, служба таксі, або лікарські засоби, такі як препарат від кашлю або від насморку, або фінансові послуги, такі як найкраща програма кредитування або депозитна програма року.

  Також у нас є кількість не особливо популярних номінацій, в яких зазвичай голосє зовсім небагато людей, і через це в них буквально кожен голос стає вирішальним. В деяких проголосувало менше десятка людей, тому важлимим є кожен голос. Дивіться ТОП-50 найменш популярних номінацій конкурсу і допоможіть нам визначити Фаворитів Року – 2018!.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
AnnAnya8 AnnAnya8
Доброго вечора. Допоможіть будь ласка. Зайшовши декілька днів назад на сайт, у мене під час голосування висвічувалася стрічка з лічильником номінацій до 300 щоб отримати подарунок. Сьогодні цей рядочок пропав:( я проголосувала вже більш як в 310 номінаціях, а віконечка з отриманням подарунку(як раніше)немає...допомоіть мені вирішити цю проблему..що мені робити?
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.