Стартував вирішальний етап визначення Фаворитів України – 2018
  

3-ий этап определения Фаворитов Украины 2018 годаПочаток липня для нас це не просто початок нового літнього місяця, але і перехід до вирішальної стадії визначення Фаворитів України 2018 — найякісіших і найрекомендованіших брендів товарів і послуг України, а також найпопулярніших, найталановитіших і найулюблених діячів української сцени!

Приступити до голосування

Цілорічне опитування думки небайдужих українських споживачів розділено на 4 етапи, які за тривалістю рівні 4-м календарним кварталам. У кожному етапі можна проголосувати за свої улюблені торгові марки заново, з чистої сторінки. А сумарний, річний рейтинг номінантів ґрунтується на усередненої сукупності чотирьох квартальних оцінок.

У липні стартував 3-ий етап голосування, який сміливо можна назвати вирішальним для учасників більшості номінацій. Чому вирішальним? А тому що, якщо учасник котрий виявився очевидним лідером народного (споживацького) рейтингу в 3 з 4 етапів таким чином, що будь-яка оцінка останнього етапу буде не в змозі змістити його з першого місця в рейтингу (який є середним по всім чотирьом етапам) — такого учасника можна буде сміливо називати Фаворитом Року заочно. У цьому випадку опитування громадської думки в останньому кварталі, який триватиме з жовтня до кінця року, стане риторичним і представлятиме лише дослідницький інтерес для побудови остаточного рейтингу популярності гравців ринку.

Саме зараз, на початку другого півріччя конкурсом визначаються нові Фаворити України — найкращі, найрекомендовані й найталановитіши. №1 серед асортименту конкурентних пропозицій, і безумовно найкращі з них.

Ви вже брали участь у голосуванні конкурсу «Фаворити Успіху» цього року? Можливо, ваші уподобання вже встигли змінитися, і ви бажаєте вказати своїх нових Фаворитів? Або ж ви є незмінним шанувальником якихось номінантів? Зараз ви можете вибрати їх знову, тим самим зміцнивши їх Успіх! Найактивніші учасники Інтернет-опитування, які голосують в 100 і більше номінаціях – потрапляють на дошку пошани. Вибирайте успіх і прагн1nm завжди бути його Фаворитом!

Приступити до голосування

GiftНайактивніші респонденти, які вказують свої уподобання в сотні чи в більшій кількості номінацій, заохочуються подарунками.

До речі, наприкінці травня відбулася XV церемонія нагородження переможців конкурсу. (За результатами діяльності в минулому 2017 році.) Статус Фаворит року – 2017 отримали більше сотні торгових марок різних напрямків ринку, найкращі компанії, заклади і засоби масової інформації. Також нагороди на церемонії нагородження були вручені переможцям номінацій шоу-бізнесу: етно-співачці Ілларії та модельєру Андре Тану. Дивіться звіт про захід і список переможців.

Фаворити Успіху – 2017, панорама

Також дивіться відео-огляд XV церемонії нагородження очима телеканалів Максі ТВ и Першого ділового.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.