Завершення другого етапу визначення «Фаворитів Успіху – 2018»
  

Голосування за Фаворитів Успіху – 2018Сьогодні завершується другий етап визначення найкращих брендів, закладів, ЗМІ та найяскравіших талантів українського шоу-бізнесу в рамках відкритого рейтингу народних уподобань «Фаворити Успіху – 2018».

1 липня рейтинги всіх учасників українського ринку за перше півріччя 2018 року будуть назавжди зафіксовані для історії на порталі FAVOR.com.ua. Втім, опитування з метою визначення найкращого вибору 2018 року не зупиниться, проголосувати за своїх персональних Фаворитів можна буде знову, з чистого аркушу, але вже в III кварталі.

Як відомо, народне голосування за улюблені бренди в рамках рейтингу «Фаворити Успіху» триває круглий рік і розділене на 4 етапи. Кожний етап дорівнює календарному кварталу. Такий розподіл дозволяє відстежити динаміку змін уподобань суспільства і зробити процес визначення найкращих з найкращих об’єктивніше. (Тому що цілком реально влаштувати флешмоб раз чи навіть пару разів на рік, але неможливо ефективно повторювати такий фокус 4 рази на рік.)

Як би там не було, якщо ви ще НЕ брали участі в опитуваннях у II кварталі поточного року — зараз саме час встигнути в останній момент підтримати своїм голосом свої улюблені торгові марки товарів та послуг, а також найулюбленіших і найдостойніших нагороди зірок українськї сцени.

Приступити до голосування

GiftНайактивніші респонденти, які вказують свої уподобання в сотні чи в більшій кількості номінацій, заохочуються подарунками.

До речі, місяць тому відбулася XV церемонія нагородження переможців конкурсу. (За результатами діяльності в минулому 2017 році.) Статус Фаворит року – 2017 отримали більше сотні торгових марок різних напрямків ринку, найкращі компанії, заклади і засоби масової інформації. Також нагороди на церемонії нагородження були вручені переможцям номінацій шоу-бізнесу: етно-співачці Ілларії та модельєру Андре Тану. Дивіться звіт про захід і список переможців.

Фаворити Успіху – 2017, панорама

Також дивіться відео-огляд XV церемонії нагородження очима телеканалів Максі ТВ и Першого ділового.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.