Вітаємо з Днем незалежності України!
  

Щиро вітаємо із 26 річницею незалежності України!

Від Полісся до кримських гір, від Карпат до донецьких териконів — усі ми українці незалежно від політичних поглядів, віросповідання та мови! І попри всі негаразди та випробування, які нас спіткали протягом останніх років, нам є чим пишатися. За часів незалежності виросло ціле покоління талановитої молоді, яка вже не дивиться назад і вірить у велике майбутнє нашої держави. Ми пишаємося, що живемо у європейській державі та щіро віримо, що не за горами ті часи, коли на нашій землі настане довгоочікуваний мир та економічне благополуччя.

Бажаємо гарного святкового настрою, успіхів, натхнення і процвітання! І не забуваймо — що ми, українці, самі будуємо наше майбутнє і лише від нас залежить якою буде наша славна та дорога серцю країна завтра!

Любіть Україну, визначайте Фаворитів України на FAVOR.com.ua.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.