Тиждень до завершення 1-го етапу визначення Фаворитів Успіху – 2016
  

Незабаром завершиться перший етап народного голосування, який визначить найкращі торгові марки України, а також найяскравіших представників українського шоу-бізнесу 2016 року!

Кожен етап народного голосування конкурсу «Фаворити Успіху» дорівнює одному календарному кварталу. Таким чином кожен небайдужий користувач «уанету» має можливість підтримати своїм голосом найулюбленіші бренди і найкращіх виконавців з чистого аркуша 4 рази на рік! У підсумковому річному рейтингу все оцінки сумуються.

Через тиждень оцінки учасників рейтингу першого кварталу зафіксуватимуться, і у всіх з’явиться можливість проголосувати знову в будь-який з 555 категорій українського ринку, кожна з яких є номінацією конкурсу! Проте, є ще цілий тиждень, протягом якого є можливість підтримати в голосуванні своїх персональних Фаворитів на стартовому етапі народного голосування!

Вибирайте найкраще, діліться своїми рекомендаціями з друзями!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.