Другий етап визначення найкращих у 2015 році + номінація одного дня :)
  

1 квітня розпочався другий етап народного голосування за найкращі торгові марки та за найяскравіших представників української сцени 2015 року в рамках конкурсу «Фаворити Успіху».

Оцінки учасників рейтингу першого кварталу було зафіксовано, і у всіх з’явилася можливість проголосувати знову, з чистого аркушу! Тепер стало значно цікавіше не тільки голосувати, але й переглядати поточні результати, спостерігаючи за тим, як конкурсанти, отримавши чергову порцію вашої підтримки, обганяють в рейтинзі фаворитів попереднього етапу опитування, який тривав з 1 січня по 31 березня! А переможці конкурсу, справжні «Фаворити Успіху», визначатимуться на основі підсумкової середньо­арифметичної оцінки, отриманої у всіх чотирьох кварталах.

Другий етап конкурсу триватиме до кінця червня. Однак, у ньому з’явилася одна номінація, яка буде активною тільки один день, 1 квітня! :)

Мова йде про конкурси торгових марок — нам надзвичайно цікаво, яким заходам люди довіряють найбільше: чиї результати, рейтинги конкурсантів та методика визначення переможців не викликають сумнівів і дозволяють вважатися об’єктивними, і взагалі, чи може народ відрізнити конкурс від «неконкурсу»! :)


Стежте за новинами конкурсу «Фаворити Успіху» на ФБ, у Твитері та ВК, оскільки нам ще потрібно роздати подарунки учасникам голосування, всім хто проголосував у 100 або більший кількості номінацій. До речі, «аукціон щедрості» продовжено для тих, хто ще не встиг отримати подарунок! :)

Вибирайте найкраще, діліться своїми рекомендаціями з дрізями!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(4)
utilmind utilmind до vivas +2
Нет, мы не информируем об этом индивидуально. Какая-то часть ~50 штук была отправлена на прошлой неделе, ещё ~150 будет отправлена на этой.
vivas vivas до utilmind
Скажите, пожалуйста, а сообщение на емейл о том, что чашка отправлена, будет приходить? Я бдю , т.к. укрпочта не раз подводила :)
utilmind utilmind до avrina
В посте с анонсом приза мы извинились за задержку, связанную с тем, что мы к сожалению не позаботились заранее о безопасной доставке, и к сожалению куча времени ушло на решение этой проблемы. Но они отправляются уже с прошлой недели.
avrina avrina
Больше месяца прошло, чашки нет...)
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.