Завтра стартує другий етап визначення найкращих у 2015 році + буде номінація одного дня :)
  

У квітні розпочнеться другий етап народного голосування за найкращі торгові марки та за найяскравіших представників української сцени 2015 року в рамках конкурсу «Фаворити Успіху».

Оцінки учасників рейтингу першого кварталу буде зафіксовано, і у всіх з’явиться можливість проголосувати знову, з чистого аркушу! Таким чином ми зможемо спостерігати як деякі з конкурсантів, які отримують чергову порцію вашої підтримки, обганяють в рейтингу лідерів першого етапу голосування, що тривало з 1 січня по 31 березня!

Другий етап конкурсу триватиме до кінця червня. Однак, у ньому з’явиться одна номінація, яка буде активною тільки один день, 1 квітня! :)

Ми почекали день для інтриги, а тепер розповідаємо. :) Мова йде про конкурси торгових марок — нам надзвичайно цікаво, яким заходам люди довіряють найбільше: чиї результати, рейтинги конкурсантів та методика визначення переможців не викликають сумнівів і дозволяють вважати їх об’єктивними, і взагалі, чи може народ відрізнити конкурс від «неконкурсу»! :)

Стежте за нашими новинами на ФБ, у Твитері та ВК, оскільки нам ще потрібно роздати подарунки всім хто проголосував у понад 100 номінацій :)

Вибирайте найкраще, діліться своїми рекомендаціями з дрізями!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.