Конкурс «Фаворити Успіху – 2014» буде незабаром завершено!
  

Медаль «Фаворит Успіху»Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» повідомляє про скоре завершення щорічного народного голосування з метою визначення найкращих товарів і послуг України 2014 року, а також найяскравіших представників шоу-бізнесу!

До 26 грудня включно все ще є можливість встигнути взяти участь у народному голосуванні, щоби обрати власних Фаворитів України, найращі торгові марки товарів і послуг непростого і повного нових надій 2014 року! Свої уподобання вже вказали понад 30 тисяч небайдужих людей зі всієї України, тим самим практично визначив вибір споживачів!

Переможцями народного рейтингу щорічно стають найкращі торгові марки, продукція і послуги яких своєю виключною якістю та сервісом заслужили максимум довіри українських споживачів, що є кращою рекомендацією у подальшому повсякденному виборі.

Опівночи 26 грудня онлайн-голосування, яке тривало впродовж усього року з 1 січня, буде зупинено. Згідно з методикою конкурсу та дотримуючись принципів відкритості та прозорості, результати громадського онлайн-опитування та анкети спеціальних журі пройдуть додаткову перевірку дослідницької компанії InMind, а також аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Фотоотчёты мероприятий

Наступним етапом роботи конкурсу стане повідомлення громадськості про рейтинги і підготовка до урочистої Церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2014», яка відбудеться на початку 2014 року і широко висвітлюватиметься у ЗМІ.

На цей святковий захід будуть запрошені всі представники спеціальних журі: експерти, українські знаменитості, а також традиційно, безкоштовні запрошувальні квитки дістаються найактивнішим учасникам онлайн-голосування, які вказали свої уподобання в не менш як 100 категоріях-номінаціях конкурсу!

* * *

Для допитливих:

Конкурс «Фаворити Успіху» є унікальним некомерційним рейтингом, який створено у 2003 році з метою визначення найкращих і найзатребуваніших споживачами товарів і послуг українського ринку, на підставі масштабних громадських опитувань. Рейтинг відображає довіру громадськості до торгових марок у понад 500 категоріях споживчого ринку і щорічно публікується на порталі FAVOR.com.ua. Конкурс характеризує повна публічність і відсутність заявок на участь із боку конкурсантів, прозора методика, яка дозволяє відстежувати динаміку уподобань протягом року, живі й представлені поіменно учасники експертних журі, участь в оцінці конкурсантів багатьох українських публічних людей і знаменитостей.

Конкурс не тільки відзначає золотою медаллю переможців рейтингу, «Фаворитів Успіху», а й щорічно публікує рейтинги популярності торгових марок і довіри до них з боку споживачів у вільний доступ на своєму порталі FAVOR.com.ua.

Організатори конкурсу висловлюють щиру вдячні всім, хто протягом року висловлював свою думку на FAVOR.com.ua, активно голосував і обговорював переваги тих чи інших торгових марок, столичних розважальних, медичних, навчальних закладів і фінансових установ, хто допомагав весь рік колективу конкурсу в роботі: рекомендуючи до участі відсутні позиції, обговорюючи перспективи розвитку тих чи інших напрямків, ставлячи питання і підказуючи нові шляхи розвитку. Адже конкурс «Фаворити Успіху» створений саме для того, щоби зробити світ товарів та послуг прозорим і зрозумілим, оперативно надавати необхідну інформацію, допомогати українцям завжди свідомо вибирати для себе тільки найкраще!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
Анонімний коментатор (*.199.20) з телефону
Ура, в лидерах успеха Евгений Литвинкович!!!!!
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.