Роздача VIP-призів для учасників спеціальних журі конкурсу «Фаворити Успіху – 2014»
  
Акцію завершено Подивитися підсумки >>

Ми вирішили заохотити учасників Експертної Журі, а також Журі Успішних Людей спеціальними VIP-призами!

У нас є 4 супер-авторучки Parker, які ми подаруємо найактивнішим учасникам спеціальних журі конкурсу «Фаворити Успіху»!

2 супер-ручки мы разыграем среди уважаемых отраслевых экспертов-профессионалов, и ещё 2 подарим двум знаменитостям, выбирающих всё самое лучшее в составе звёздного Жюри Успешных Людей!

Правила участия в розыгрыше просты:

Представникам зіркового Журі Успішних Людей необхідно вказати своїх Фаворитів у не менше сотні номінацій! (Це непросте завдання, яке зажадає трішки часу і натхнення :) Але ті, хто вже це зробив — теж враховуються і беруть участь у розіграші автоматично :)
Експертам необхідно вказати найдостойніші та найякісніші бренди в не менше ніж у половині категорій, що входять в сферу їх компетентності та експертизи. (У експертів може бути різна кількість рекомендованих номінацій, залежно від галузі спеціаліста, тому достатньо проголосувати в половині з них, а краще в усіх :) Всі хто вже повністю пройшов анкетування 2014 року — також беруть участь в розіграші автоматично.

Щасливчики, два експерти і два знаменитих учасника Журі Успішних Людей будуть обрані по завершенню опитувань випадково, завдяки сервісу Random.org.

Для допитливих:

Експерти конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» оцінюють якість продукції та послуг ринку в категоріях відповідних їх кваліфікації та професійної компетенції. «Фаворити Експертів» визначаються справжніми діючими спеціалістами, які своїм професіоналізмом і добрим іменем гарантують якісну і незаангажовану оцінку брендів-номінантів.

Журі Успішних Людей — найпрестижніше журі конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»! До складу Журі Успішних Людей входять найвідоміші та впізнанні публічні люди України, зірки, знаменитості. Саме вони впливають на формування смаків і вподобань суспільства, є гордістю нації, прикладами для наслідування і кумирами молодого покоління. Це люди котрі досягли безперечного успіху у власному напрямку діяльності, та які можуть гідно оцінити успіхи інших. Таких людей без перебільшення можна назвати «експертами по Успіху», оскільки кожен з них є успішною особою.

У нинішньому році місію конкурсу вже вже підтримали 40 публічних людей, які увійшли до складу зіркового журі. Конкурс «Фаворити Успіху» представляє всіх індивідуально та поіменно на сторінці Журі Успішних Людей – 2014.

Серед учасників: Олег Собчук, Ольга Юнакова, Євген Літвинкович, Владислав Курасов, Артем Мех, Олексій Смирнов, Ангеліна Завальська, Дмитро Гарбуз, Олександр Ягольник, Virginia Singer, Олена Лебедєва, Карина Плай, Анна Добриднєва і багато інших!

Ми будемо раді додатково представити всіх учасників Журі Успішних Людей на майбутній вже 12-ій щорічній святковій церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2014», найкращих товарів і послуг України, а також найяскравіших представників української сцени, яка традиційно відбудеться на початку наступного року.

Вибирайте успіх та прагніть завжди бути його Фаворитами!


P.S. всім небайдужим учасникам споживчого голосування бажаємо не знижувати активність і слідкувати за подальшими анонсами. Днями буде приємний розіграш і для вас, для всіх хто проголосував і вказав своїх Фаворитів у не менше сотні номінацій! :)


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.