Стартував новий цикл визначення Фаворитів України 2014 року!
  

З приходом Нового 2014 року, стартував і черговий цикл щорічного рейтингового дослідження суспільних переваг, визначального кращі торгові марки товарів та послуг України. Рейтинги учасників ринку будуть формуватися на підставі оцінки експертів і споживачів протягом усього року, що в результаті дозволить визначити «Фаворитів Успіху – 2014»!

Конкурс «Фаворити Успіху», визначає кращі торгові марки товарів та послуг народного споживання, а також найбільш яскравих представників українського шоу-бізнесу. Конкурс проводиться в нашій країні вже 11 рік поспіль і базується на цілорічному дослідженні громадських уподобань. Кожен небайдужий житель України може прийняти участь у народному голосуванні на FAVOR.com.ua, щоби вказати свої власні уподобання, таким чином, рекомендуючи їх іншим людям.

Рейтинг публічний і некомерційний: на перемогу в своїй категорії номінуються всі без винятку торгові марки, які присутні на ринку (рекомендують їх до участі самі споживачі), а результати, що відображають рівень довіри до торгових марок категорії — завжди у відкритому доступі. Наприклад, нещодавно були опубліковані підсумкові рейтинги завершеного 2013 року, які відображують думку понад 40 тисяч респондентів з усіх куточків України.

Народний рейтинг дозволив виявити лідерів у понад 500 категоріях товарів і послуг, які не просто зайняли 1-е місце в своїй категорії, а й фактично стали рекомендацією №1 — найкращим вибором серед конкурентних пропозицій!

В даний час переможці отримують привітання від організаторів дослідження, з визнанням заслуг, разом із запрошенням відвідати майбутню XI урочисту церемонію нагородження «Фаворитів Успіху».

Однак, незважаючи на те, що кульмінаційне святкове нагородження «Фаворитів Успіху – 2013» ще попереду, дослідження нового року вже стартувало!

Приєднуйтесь до народного голосування, підтримайте свої улюблені торгові марки та найталановитіших артистів української сцени! Українська інтернет-аудиторія не так велика, як здається, тому буквально кожен голос має величезне значення, саме ваш голос і ваша рекомендація буде вирішальною у визначенні нових Фаворитів України!

Змагання вже почалося, і незважаючи на те, що з початку року пройшло зовсім небагато часу, вже зараз у реальному часі ми можемо спостерігати, як визначаються майбутні Фаворити Успіху!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.