Ніжність для рідних сердець
  
Company: Saatchi & Saatchi Ukraine

Щомиті найніжніший шоколад у світі Milka пробуджує в людях найтепліші почуття, відкриває їхні серця назустріч коханим людям та надихає на сповнені ніжності погляди, дотики, слова. А цієї осені Milka робить дещо справді особливе – допомагає поділитися ніжністю з близькими, надсилаючи їм шматочки найніжнішого шоколаду.

Ніжність – відчуття, знайоме кожному: для дитини – це мамин дотик, для підлітка – погляд, для закоханих – єдиний подих… Це те, що поєднує серця рідних людей, робить нас ближчими один одному і навіть допомагає змінити цілий світ. Назавжди.

Але головна цінність ніжності – це непереборне бажання поділитися нею з близькими. І в цьому з задоволенням допоможе Milka. Починаючи з жовтня по грудень 2014 року, всередині кожної акційної обгортки шоколадки Milka можна буде знайти унікальний код. Реєструйте його на сайті*, і Milka відправить шматочок найніжнішого шоколаду тому, кого ви любите.

І нехай ці невеличкі прояви ваших найтепліших та найщиріших почуттів, ця ніжність, яку ми передаємо один одному, не має меж. Адже саме вона створює ті рідкісні миті в житті, коли відчуваєш один одного серцем. А наступного разу, коли вам захочеться проявити свою ніжність дотиком, поглядом чи поцілунком – не забудьте додати шматочок Milka.

 
24 Vorovskogo Str., 01601 Kyiv, Ukraine
Phone: (044) 494 4909
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(2)
Anonymous (*.176.251) from the tablet
Кто оплачивает пересылку на почте?
Альона (*.176.247)
Лист від Мілки прийшов, а «шматочка ніжності»(шоколадки) немає.... Як це розуміти??????
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.