The final stage of the “Favorites of Success – 2014” Contest has been started!
  

Онлайн-голосування конкурсу «Фаворити Успіху»Триває фінальна стадія визначення «Фаворитів Успіху – 2014» — найкращих брендів товарів і послуг минаючого року, а також найкращих представників українського шоу-бізнесу, які найбільше радували нас в цьому непростому але повному надій 2014 році.

У жовтні голосування обнулилося і стартувало з чистого листа! Нагадаємо, що фінальний народний рейтинг номінантів складається із суми балів, отриманих у кожному з 4-ьох календарних кварталів року.

Тому Фаворитами Успіху щорічно стають тільки самі гаряче улюблені номінанти, і найякісніші та найбільш рекомендованіші бренди товарів, послуг і закладів України!

Ви можете вплинути на рейтинг — вказати в голосуванні власних Фаворитів, гідних перемоги та найвищої нагороди, яка щорічно вручається кращим із кращих на урочистій церемонії нагородження!

Організатори конкурсу традиційно запрошують на церемонію нагородження найактивніших учасників голосування, які вказали свої власні уподобання в 100 або більше номінаціях, і потрапили на «дошку пошани».


Крім того, восени паралельно з опитуванням громадської думки, йде опитування експертних журі. Експерти конкурсу «Фаворити Успіху» – це фахівці різних галузей ринку товарів і послуг, які можуть порекомендувати найякісніши бренди і вказати найкращий вибір не тільки з точки зору пересічного споживача, але і з баченням досвідченого професіонала.

До речі, методика конкурсу допускає можливість самовисування до складу журі. Якщо Ви є досвідченим діючим спеціалістом в якійсь із галузей ринку товарів і послуг України, превосходно знаєте кон’юнктуру ринку та всіх його гравців у певних категоріях — ласкаво просимо до складу Експертної Журі!


У ваших руках перемога найдостойніших! Вкажіть у голосуванні найдостойніших, що заслуговували перемоги в конкурсі і звання «Фаворит Успіху – 2014» — рекомендації №1 в нашому повсякденному виборі!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.