Стартував новий цикл визначення Фаворитів України 2014 року!
  

З приходом Нового 2014 року, стартував і черговий цикл щорічного рейтингового дослідження суспільних переваг, визначального кращі торгові марки товарів та послуг України. Рейтинги учасників ринку будуть формуватися на підставі оцінки експертів і споживачів протягом усього року, що в результаті дозволить визначити «Фаворитів Успіху – 2014»!

Конкурс «Фаворити Успіху», визначає кращі торгові марки товарів та послуг народного споживання, а також найбільш яскравих представників українського шоу-бізнесу. Конкурс проводиться в нашій країні вже 11 рік поспіль і базується на цілорічному дослідженні громадських уподобань. Кожен небайдужий житель України може прийняти участь у народному голосуванні на FAVOR.com.ua, щоби вказати свої власні уподобання, таким чином, рекомендуючи їх іншим людям.

Рейтинг публічний і некомерційний: на перемогу в своїй категорії номінуються всі без винятку торгові марки, які присутні на ринку (рекомендують їх до участі самі споживачі), а результати, що відображають рівень довіри до торгових марок категорії — завжди у відкритому доступі. Наприклад, нещодавно були опубліковані підсумкові рейтинги завершеного 2013 року, які відображують думку понад 40 тисяч респондентів з усіх куточків України.

Народний рейтинг дозволив виявити лідерів у понад 500 категоріях товарів і послуг, які не просто зайняли 1-е місце в своїй категорії, а й фактично стали рекомендацією №1 — найкращим вибором серед конкурентних пропозицій!

В даний час переможці отримують привітання від організаторів дослідження, з визнанням заслуг, разом із запрошенням відвідати майбутню XI урочисту церемонію нагородження «Фаворитів Успіху».

Однак, незважаючи на те, що кульмінаційне святкове нагородження «Фаворитів Успіху – 2013» ще попереду, дослідження нового року вже стартувало!

Приєднуйтесь до народного голосування, підтримайте свої улюблені торгові марки та найталановитіших артистів української сцени! Українська інтернет-аудиторія не так велика, як здається, тому буквально кожен голос має величезне значення, саме ваш голос і ваша рекомендація буде вирішальною у визначенні нових Фаворитів України!

Змагання вже почалося, і незважаючи на те, що з початку року пройшло зовсім небагато часу, вже зараз у реальному часі ми можемо спостерігати, як визначаються майбутні Фаворити Успіху!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.