By the conditions of the competition, the membership of experts committee being formed strictly in accordance with the original methodics. All experts are guarantee the qualitative and unprejudiced valuation of contest’s participants with their professionalism and the good name.

Specialists of 2009 in “Foodstuff” category(38)
View “Vitaly Anastas`ev's” profile
Sales manager food
Rated the contestants in 86 nominations.
View “Galina Dmitrovska's” profile
Провідний науковий співробітник НДІХТ НДЧ Національного университету харчових технологій
Gave vote in 73 nominations.
View “Tamara Gerasimenko's” profile
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Flat cafe
Gave vote in 133 nominations.
View “Savely Libkin's” profile
owner of the Resta Restaurant Company
Gave vote in 10 nominations.
View “Nataliya Mikhneva's” profile
Кандидат медичних наук, дієтолог, гастроенторолог медичного центру при Українському НДІ харчування
Gave vote in 48 nominations.
View “Dmitry Revenko's” profile
Dmitry Revenko
Редактор сайту cookbook.itop.net
Поваренная книга
Voted in 61 nominations.
Abstained in 27 of them.
View “Lubov Fedorivna Skaletska's” profile
The teacher of university
Gave vote in 8 nominations.
View “Олена Володимирівна Єделькіна's” profile
Директор журналу «Брутто»
Brutto magazine
Gave vote in 27 nominations.
View “Світлана Берзіна's” profile
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Rated the contestants in 134 nominations.
View “Ірина Брусєнцова's” profile
Інженер-технолог громадського харчування
Voted in 28 nominations.
View “Ерве Бурдон's” profile
Ерве Бурдон
Випускник школи кулінарів в Парижі, власник HoReCa consulting, автор ряду статей у провідних кулінарних виданнях
Gave vote in 15 nominations.
View “Ольга Василівна Дудчак's” profile
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Voted in 52 nominations.
View “Анастасія Жуль's” profile
Технолог-кулінар
Rated the contestants in 20 nominations.
View “Галина Карачинцева's” profile
Галина Карачинцева
Спеціаліст з технологій та організації кондитерського виробництва
Gave vote in 22 nominations.
View “Валерій Крамаренко's” profile
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Rated the contestants in 7 nominations.
View “Юрій Лєвін's” profile
Кондитер, фуд-стиліст
Gave vote in 76 nominations.
View “Віталій Лінник's” profile
Шеф-кухар
Voted in 58 nominations.
View “Наталія Маньковська's” profile
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування
Rated the contestants in 132 nominations.
View “Наталія Володимирівна Притульська's” profile
Доктор тех. наук, професор, зав. каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів Київського національного торговельно-економічного університету
Voted in 1 nomination.
View “Роман Сапаров's” profile
Шеф-кухар європейської кухні
Gave vote in 47 nominations.
View “Тетяна Іванівна Фотіна's” profile
Професор, доктор ветеринарних наук, завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та якості і безпеки продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету
Rated the contestants in 28 nominations.
View “Ірина Франк's” profile
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити»
Эксперт Вкуса
Gave vote in 71 nominations.
View “Констянтин Хоруженко's” profile
Керівник Тrek-metro
Rated the contestants in 28 nominations.
View “Ірина Могильна's” profile Кондитер
Voted in 3 nominations.
View “Інна Олешко's” profile Прес-секретар ДП «Чернігівстандартметрологія»
Voted in 7 nominations.
View “Оксана Володимирівна Щирська's” profile Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Rated the contestants in 2 nominations.

Note The information provided on this page was actual during the contest’s researches in 2009, and currently this is an archived information. Keep in mind that time does not stand still: people make a career, change jobs or even a profession, so accordingly, the information about the jury members could subsequently change during the time.