На що потрібно звертати увагу при виборі золотих сережок
  

Будь-яка прикраса повинна якнайкраще розкрити сутність жінки та чудово доповнити її загальний образ. Не є виключенням і золоті сережки. Прислухаючись до порад дизайнерів та стилістів, опираючись на власні вподобання і модні тенденції, можна з легкістю купити золоті сережки, що якнайкраще підкреслять витонченість та жіночність кожного образу.

Чудовий вибір сережок найвищої якості, оригінального дизайну та несподіваних поєднань готовий представити Вашій увазі інтернет-магазин золота «Алмаз-Золото». Ми пропонуємо не лише вироби найвищої якості, а й відмінний сервіс. Наші спеціалісти з радістю допоможуть Вам обрати саме ту прикрасу, про яку Ви мріяли.

Каталог золотих сережок від Zoloto-almaz доповнився новими моделями: прислухайтеся до порад експертів та зробіть правильний вибір

Купити золоті сережки – справа не з простих. Щоб вони гармонійно вписалися в загальний образ та підходили під овал обличчя чи довжину шиї, зверніть увагу на наступні пункти:

  • Форма обличчя. Жінкам з овальним обличчям підходять майже будь-які сережки золоті. Варто уникати лише вузьких подовжених  виробів з підвісками та сережок-крапель, адже вони занадто видовжують образ. Обличчя в формі квадрату пом’якшать сережки овальної видовженої форми з простим дизайном. Кругле – одягніть довгі сережки з підвісками, трикутне – сережки-кільця, прямокутне – сережки-краплі або ланцюжки.
  • Довжина шиї. Власницям довгих ший можна обирати будь-які прикраси, коротких – варто уникати сережок видовженої форми.
  • Зріст. Жінкам невисокого зросту краще віддати перевагу мініатюрним сережкам, що злегка прикривають мочку вуха. Високі жінки можуть обирати для себе будь-які сережки, в тому числі і подовжені варіанти.
  • Колір волосся. Яскраві камені та сміливий дизайн більше підійдуть брюнеткам та жінкам з каштановим чи рудим волоссям, світловолосим краще зупинитися на прикрасах ніжних відтінків з світлими каменями.

Ціна на золоті сережки від «Золото-Алмаз» знижена: ми уже чекаємо на своїх щасливих покупців!

Ювелірний інтернет-магазин Zoloto-almaz не бажає залишатися осторонь напередодні  світлого свята кохання, та дарує знижку у розмірі 10% всім закоханим до Дня Святого Валентина! Достатньо ламати голову, бігаючи в пошуках подарунків, ми вже про все подбали. З нетерпінням чекатимемо на Вас, адже що може бути краще для жінки, аніж витончена золота прикраса.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
vvkvd vvkvd
Цікаві поради, треба запам’ятати, може знадобляться.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK