Команда компанії Вікна-Стар прийняла участь у офіційному відкритті програми «IQ energy» від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)
  
Company: Vikna-Star
Команда компанії Вікна-Стар прийняла участь у офіційному відкритті програми «IQ energy» від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)

Програма розроблена ЄБРР за допомогою грантів від Східноєвропейського Партенрства у сфері енергоефективності та довкілля (Е5Р), Шведського агентства з міжнародного розвитку і співпраці (Sida) та за підтримки Європейського Союзу.

Програма IQ energy має на меті спонукати українців свідомо переходити до раціонального споживання енергоресурсів у побуті. Для цього було розроблено максимально простий і зрозумілий шлях до енергоефективного перетворення житла та максимально спрощена вся технічна інформація, щоб кожен українець міг розібратися у цьому, на перший погляд, не простому процесі .

В межах програми IQ energy ЄБРР співпрацює з місцевими фінансовими установами (УкрСиббанк, OTP Bank, Мегабанк), які пропонують фінансування за допомогою кредитів. Позичальники, фізичні особи, що беруть участь у програмі IQ energy, за умови дотримання критеріїв програми, зможуть компенсувати від 15% до 20%, а ОСББ – від 25% до 35% загальної суми інвестицій у рекомендовані технології та матеріали.

Довідка: компанія Вікна-Стар є акредитованим постачальником світлопрозорих конструкцій та склопакетів в рамках програми IQ energy.

 
ул. Братиславская, 6 оф. 4, г. Киев, Украина 02156
Phone: +380 (44) 502-69-35
Fax: +380 (44) 544-75-53
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK