«Кредобанк» вдруге очолив рейтинг найжиттєздатніших банків України за версією журналу Forbes
  
Company: Кредобанк
Кредобанк

Згідно з висновками експертів журналу, «Кредобанк» отримав найвищу оцінку за показниками відповідності статутного капіталу активам, низької проблемності кредитів, підтримки акціонерів та ризиків країн їх походження, ліквідністю, а також за безперебійністю виплат. Окремо експерти відзначили хороші індикатори фінансового стану «Кредобанку» та його зважену цінову політику на депозитному ринку.

    «Вдруге з початку 2015 року авторитетний журнал Forbes визнає «Кредобанк» найбільш життєздатним банком України. Така оцінка особливо багато значить на тлі системних потрясінь на українському фінансовому ринку. Вона доводить переваги обраної банком збалансованої бізнес-моделі, помірного апетиту на ризики та враховує проведену у попередні роки значну роботу з оптимізації операційної діяльності і структури активів», – говорить перший заступник  Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Гжегож Шатковскі.  – Це підтверджують і фінансові результати роботи за підсумками першого півріччя –  прибуток «Кредобанку» перевищив 55 мільйонів гривень, а величина активів зросла до 7,8 мільярдів гривень. Додатковою запорукою фінансової стійкості «Кредобанку», як і завжди,  залишається підтримка нашого стратегічного акціонера – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski».

    Рейтинг життєздатності банків від експертів Forbes був розрахований на основі даних фінансової звітності 27-ми найбільших банків станом на 1 липня 2015 року. При його розрахунку використовувалися кількісні фінансові показники, серед яких – індикатори ліквідності, рентабельності та капіталізації. Окрім того, було взято до уваги якісні фактори – безперебійність платежів, підтримка акціонерів та ризики країн їх походження.

    З повною версію рейтингу можна ознайомитися тут.

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Phone: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Fax: (032) 297 08 33
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK