Кожне друге відділення ПриватБанку працює ввечері або у вихідні, а термінали самообслуговування і Приват24 - цілодобово
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

Кожне друге відділення ПриватБанку в Україні відкрито для клієнтів у вечірній час та вихідні. Як повідомила прес-служба банку 2 500 відділень ПриватБанку, після 18-00 відкриті для клієнтів 338 найбiльших відділення, а 997 банківських офісiв ПриватБанку працюють як у будні, так і вихідні дні.

У будь-який час доби отримати всі необхідні послуги – перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги можна через банкомати і термінали Приватбанку, адреси яких можна дізнатись на сайті http://privatbank.ua/map. У свята, без перерви і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки П24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок та багато інших послуг.

«ПриватБанк допускає появу провокаційною і фейкової інформації про банк в найближчі дні з боку проросійських сил і ЗМІ», тому ми просимо клієнтів уважно перевіряти інформацію про банк – повідомили в прес-службі Приватбанку. – На щастя, наші клієнти вже давно навчилися відрізняти правду від пліток і зберігати спокій».

Як відзначають у банку, корпоративні клієнти Приватбанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 і в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою онлайн банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.

Знайти відділення Приватбанку, що працюють увечері і у вихідні, можна на сайтi банку або тут.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.