ПриватБанк відкриває онлайн-відеоконференції для корпоративних клієнтів
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

Корпоративні клієнти ПриватБанку зможуть отримувати нову інформацію про фінансові послуги та сервіси, консультуватися зі спеціалістами банку в ході онлайн-конференцій. Як повідомили в банку, чергова така відеоконференція для клієнтів відбудеться 28 січня та буде присвячена практичним питанням інтеграції електронного банку «Приват24 для бізнесу» з «1С:Підприємство».

«Особисте спілкування з клієнтами – це головне, чим відрізняється обслуговування корпоративних клієнтів у ПриватБанку від інших банків. Нашим клієнтам не потрібно витрачати цінний час на поїздки в банк, його можна присвятити бізнесу, – говорить керівник напрямку «Обслуговування малого та середнього бізнесу» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Для вирішення будь-яких питань, пов’язаних з банківським обслуговуванням, не потрібно викраювати час на візит до банку. Менеджер банку сам прийде в офіс, усе підключить і навчить використанню будь-якого продукту або сервісу. Нові послуги та технології ми допомагаємо швидко опанувати за допомогою відеопрезентацій, а тепер і відеоконференцій, що цікаві перш за все можливістю отримати живі відповіді від провідних експертів і спеціалістів».

Як говорять у банку, минулого року менеджери ПриватБанку провели понад 1,4 мільйона живих зустрічей з корпоративними клієнтами для презентації та налаштування банківських продуктів. А наприкінці року ПриватБанк впровадив новий сервіс для бізнесу – відеопрезентації послуг і сервісів банку, у ході яких можна отримати детальну інформацію про нові та актуальні програми банку.

З початку 2015 року ПриватБанк починає цикл онлайн-презентацій про інноваційні сервіси, що вже працюють у «Приват24 для бізнесу». Перша така конференція буде присвячена можливостям інтеграції «Приват24 для бізнесу» та «1С:Підприємство» та відбудеться 28 січня. Для участі в конференції потрібно просто пройти реєстрацію на сторінці tutorsband.com/conference/80216

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.