ПриватБанк компенсує клієнтам понад 5 млн грн втрат від подвійної конвертації валют під час розрахунків у закордонних магазинах
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк компенсує своїм клієнтам понад 5 млн грн втрат від подвійної конвертації валют під час оплати покупок у гривні в закордонних магазинах, у тому числі інтернет-магазинах.

Як повідомила прес-служба банку, з 8 січня банк почав повертати клієнтам кошти за автоматичним перерахунком транзакцій DCC, здійснених у період з 29 грудня 2014 р. по 3 січня 2015 р. Загальна сума повернень становить понад 5 млн грн.

«Ми вирішили компенсувати втрати клієнтів через нестійкість курсу національної валюти та специфіку міжнародних розрахунків, коли під час оплати за кордоном у гривнях з картки списується сума, що відрізнялася від тієї, що зазначена продавцем, – говорить Олег Гороховський. – Після повернення кожен клієнт отримає SMS із зазначенням суми компенсації. Також повернення буде показано у виписці Приват24».

Клієнти ПриватБанку можуть вільно розплачуватися гривневими картками за кордоном або в іноземних інтернет-магазинах, обираючи для оплати валюту країни перебування, долар чи євро. Це дозволить уникнути втрат через подвійну конвертацію гривні під час розрахунків за кордоном.

У тих магазинах, які не пропонують клієнтам вибір валюти платежу, клієнтам потрібно розплачуватися з доларової картки. Відкрити доларову карту можна безкоштовно в Приват24. При цьому клієнти ПриватБанку отримають можливість переказувати гроші з гривневої карти на Інтернет-карту в еквіваленті 100 доларів в день.

Якщо в клієнтів є транзакції за кордоном у гривні, що здійснено до 29 грудня 2014 року, і списана за ними сума не збігається з тією, що зазначено в чеку торговця, інформацію про це потрібно повідомляти на e-mail:

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.