«Кредобанк» підтримав фестиваль «Ніч у Львові»
  
Company: Кредобанк
Кредобанк

«Кредобанк» виступив партнером однієї з найбільших подій культурного життя Львова – промоційно-туристичного фестивалю «Ніч у Львові. Ніч духовності та миру». У рамках проекту, що 14-16 листопада відкрив двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, в одному з відділень банку в центрі Львова відбувся майстер-клас фінансової грамотності від фахівців «Кредобанку» та стародавні українські заспіви.
    Під час першої ночі фестивалю, 14 листопада, мешканці та гості міста відвідали відділення на пл. Генерала Григоренка у Львові – одне з перших відділень, облаштованих за новими стандартами «Кредобанку». Під час відвідання гості прослухали короткий курс фінансової грамотності від фахівців роздрібного бізнесу банку та насолодилися програмою старовинних українських заспівів від львівського вокального гурту «Миклухо-Маклай». Для нічного візиту до банку було достатньо зареєструватися та отримати безкоштовний електронний квиток на веб-сайті фестивалю.
    «Кредобанк» як найбільший банк Західної України та банк, головний офіс якого 24 роки працює у Львові, підтримує проект «Ніч у Львові» вже втретє. Це одна з найцікавіших пізнавальних подій нашого міста, яка кожного разу відкриває все нові й нові таємниці, – говорить прес-секретар ПАТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський. – Сподіваємося, що за чергові три ночі фестивалю львів‘яни та гості нашого міста відкрили для себе нові таємниці та цікавинки Львова».
    Сьомий міський промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові», організований відділом промоції міста Львівської міськради, відбувся 14-16 листопада під гаслом «Ніч духовності та миру». В його рамках відбулися більш як 100 різноманітних екскурсій та вистав, чимало з яких – вперше. Свої двері для відвідувачів уночі відчинили обсерваторія Львівського національного університету ім. І.Франка, підземелля львівської Ратуші та телекомунікаційні лабораторії Національного університету «Львівська Політехніка». За даними організаторів, заходи осінньої «Ночі у Львові» відвідали близько 18 тисяч львів’ян та гостей міста.

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Phone: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Fax: (032) 297 08 33
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK