Єдиний вітчизняняний виробник дитячих молочних сумішей. Честь відстояно!
  
Company: PJSC “KHOROL DAIRY CANNING PLANT for BABY FOOD”
Єдиний вітчизняняний виробник дитячих молочних сумішей. Честь відстояно!Влітку цього року ошелешуюча новина про причетність єдиного вітчизняного виробника дитячих молочних сумішей – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» до фінансування сепаратистів облетіла всю країну. Як остаточний доказ «правдивості» сенсації слугувало ствердження та особисте розповсюдження аналогічної інформації посадовцем в особі голови Полтавської обласної ради Петра Васильовича Ворони. Та, як виявилось, і посадовці, вагомість слів яких не потрібно пояснювати, і «правдиві новини» можуть помилятись.

Потрапивши під шквал незрозумілих та безпідставних обвинувачень, колектив Хорольського комбінату на чолі з головою наглядової ради Володимиром Анатолійовичем Почепом вирішили негайно діяти та застосували усіх можливих заходів. Задля збереження унікального підприємства України, захисту його історії, людей та честі усієї області, як колектив, так і керівництво, направили звернення до представників влади з проханням допомогти протистояти наклепам.

Одне з таких звернень від стурбованого колективу градоутворюючого підприємства Хорольщини отримав народний депутат України Сергій Миколайович Каплін. Саме він, силою свого депутатського запиту, ініціював перевірку підприємства Управлінням Служби безпеки України. За результатами повної перевірки молококомбінату, фактів його причетності до протиправної діяльності не встановлено. Тож, ані службові особи, ані сам комбінат не мають ніякого відношення до російських найманців на Сході України.

Таким чином встановлено, що інформація про фінансування ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» сепаратистських організацій не відповідає дійсності.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.