ПриватБанк став українським партнером 1С-Битрикс
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

Корпоративні клієнти ПриватБанку тепер отримають від банку всебічну підтримку свого бізнесу в Інтернеті

ПриватБанк став офіційним бізнес-партнером в Україні компанії «1С-Битрикс» – одного з провідних розробників систем управління бізнесом у мережі Інтернет. Як повідомили в банку, сьогодні система обслуговування корпоративних клієнтів і бізнесу давно вийшла за межі класичного банківського обслуговування. Сьогодні ПриватБанк пропонує послуги, які найбільше потрібні підприємствам і компаніям, наприклад «Бухгалтерія Онлайн», юридичну підтримку, а тепер і підтримку бізнесу в мережі Інтернет.

«Найближчим часом ми надамо нашим корпоративним клієнтам всі рішення та хмарні платформи, створені компанією «1С-Битрикс» для ведення бізнесу, а також запропонуємо послуги зі створення та супроводу сайтів, від «візитки» до інтернет-магазину» – говорить Керівник Напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко.

Професійна система управління сайтами дозволить клієнтам ПриватБанку керувати сайтом компанії так само просто, як працювати зі звичайним текстовим редактором. А спрощений адаптивний інтерфейс знижує частку помилок користувачів та економить час під час внесення змін на сайт.

Директор українського та білоруського офісів «1С-Битрикс» Дмитро Суслов переконаний, що співпраця буде вигідною для обох сторін: «Бізнес-партнерство з ПриватБанком значно розширить портфель можливостей і пропозицій для клієнтів малого та середнього бізнесу. Програмні продукти компанії «1С-Битрикс» розроблені з урахуванням основних тенденцій у сфері е-commerce та ефективного управління компанією. Це чудова можливість отримати доступ до сучасних ІТ-розробок з мінімальними затратами».

Компанія «1С-Битрикс» – розробник систем управління сайтами та корпоративними порталами. Розробник хмарного сервісу «Битрикс24». Програмні продукти «1С-Битрикс» – професійні системи для управління сайтами компаній, інтернет-магазинами, соціальними мережами та співтовариствами, корпоративними порталами та іншими проектами. Загальна кількість проектів, створених на платформі «1С-Битрикс», перевищує 100 000. «1С-Битрикс» є технологічним партнером понад 11 000 веб-студій і веб-інтеграторів, серед яких понад 860 українських компаній.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.