Стрічка останніх записів
1
2345678910>
RSS
Популярні теми
1
2
RSS


Авторські блоги: Попередження та Відмова від відповідальності

Увага! Ви переглядаєте розділ авторських «блогів»: розділ особистих журналів і записів користувачів порталу FAVOR.com.ua.

Автори блогів абсолютно різні люди, різних поглядів, світоглядів, моральних та етичних норм. Власники порталу FAVOR.com.ua НЕ цензурують погляди та переконання авторів записів, тому НЕ відповідають за судження і висловлювання, які можуть образити Ваши почуття. На даний момент, модераторами видаляються лише журнали екстремістської спрямованості, заклики до насильству, та ті що містять порнографічні матеріали. Але повідомлення що містять ненормативну лексику та нецензурні лайки, залишаються на совісті їхніх авторів. За бажанням, самі авторами блогів можуть власноручно модерувати коментарі до своїх записів, блокувати повідомлення небажаних коментаторів, управляти списками друзів. Проте, адміністрація порталу закликає всіх дотримуватися відчуття міри та взаємоповаги, і шанувати авторські права на надані матеріали.

Адміністрація FAVOR.com.ua підкреслює, що все авторство інформації, яка міститься у персональних записах користувачів, належить самим творцям цих записів (або іншими джерелам, з яких цю інформацію було скопійовано). Власники FAVOR.com.ua не мають ніякого відношення до інформації наданої відвідувачами порталу, до змісту записів користувачів і коментарів до записів, а також не відповідає за достовірність інформації наданої авторами особистих записів.