Samsung

Слідом за офіційним повідомленням результатів минулого фінансового кварталу компанія Samsung опублікувала й деякі приватні результати, а також поділилася планами на майбутній рік. З числа проданих смартфонів виділилися два бестселера – апарати Galaxy S і Wave. Першого з моменту релізу Android-флагманів компанії було поставлено на ринок 7 мільйонів примірників. При цьому до кінця року апарат ще буде перебувати в продажу і компанія Samsung планує довести загальне число продажів до 10 мільйонів штук.

Менш вражаючий, але теж знаковий результат у смартфона з операційною системою власної розробки компанії – Samsung Wave з ОС Bada. Модель продається в 80 країнах і за минулий час була продана в кількості 2 мільйонів штук, що на думку представників Samsung, дуже непоганий результат для апарату з новою ОС.

Також, в ході прес-конференції були названі і перспективи продажів Samsung Galaxy Tab. Агресивний маркетинг даної моделі та її прийняття операторами має забезпечити непогані продажу. Аналітичне агентство Fortune повідомляє, що за їхньою оцінкою за 2011 рік буде поставлено не менше 6 мільйонів планшетів. Проте, в компанії можуть розраховувати і на більш оптимістичний сценарій, за яким цифра продажів може наблизитися до 10-мільйонної позначки.

Інші новини по темі:



Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/article/7698.html).
Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим!
Дата документу: