Samsung продала 7 мільонів телефонів Galaxy S, але зіткнулася з дифіцитом компонентів, що може зірвати подальші продажі
  
Reuters

У світі, в якому всі повинні конкурувати з iPhone, Samsung діє досить непогано. У понеділок цей виробник електроніки повідомив агентству Рейтерс про продаж 7 мільйонів моделей смартфонів Galaxy S по всьому світу, 3 мільйони з яких були продані на території США. Даний Android-пристрій надійов в продаж на теріторії США лише в липні. З тих пір найбільшою проблемою Samsung’а була відповідність попиту. «Ми знаходимося в ситуації, при якій нам хотілося б збільшення поставок», повідомив агентству Рейтерс директор з маркетингу компанії Samsung в США Пол Голден.

Компанія можливо б і впоралася з такими побажаннями, але зазнає перебоїв із поставками AMOLED-екранів (активних матриць на органічних світлодіодах). Samsung працює над збільшенням виробництва даних компонентів, оскільки постачає їх також і для інших компаній. Раніше виробник заявляв про плани продати 20 мільйонів Galaxy S до кінця року, разом із продажами 1 мільйона планшетів Galaxy S, розмір яких складає близько половини розміру IPad і побудований на тій самій технології, що й телефони Galaxy S.

Тим не менш, досить складно відчувати задоволення від озвучених цифр, в той час як iPhone продається в кількості 14-15 мільйонів одиниць щоквартально, і це за допомогою лише одного продавця на території США. На відміну від iPhone серія Galaxy S продається практично всіма американськими постачальниками цифрової електроніки.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті