ІНДЕКС-БАНК став Credit Agricole
  
Компанія: Crédit Agricole
Crédit Agricole

Наприкінці березня 2011 року ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» змінив назву на Credit Agricole (ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»), яка належить його французькій материнській компанії.

Credit Agricole Group (Креді Агріколь Груп) є лідером на ринку універсальних банківських послуг для приватних осіб у Франції та одним з найбільших банків у Європі. Працюючи в 70 країнах, Credit Agricole Group є банком №1 для приватних клієнтів у питаннях фінансування їх потреб та спеціалізованих бізнес послуг: щоденні банківські операції, депозити, кредити на житло та споживчі кредити, страхування, private banking, управління активами, лізинг та факторинг, а також корпоративний та інвестиційний банкінг. Сильною стороною кооперативних та інституційних організацій Групи є її експансія, що забезпечується шляхом збалансованого росту активів, спрямованих в реальні сектори економіки, задоволенням інтересів 54 мільйонів приватних клієнтів, 1,2 мільйонів акціонерів, 6,1 мільйонів кооперативних акціонерів та 160 000 працівників.

В Україні Credit Agricole є універсальним банком і надає весь спектр сучасних банківських послуг приватним клієнтам та компаніям в усіх регіонах в понад 200 точках продажів. 370 000 приватних та 25 000 корпоративних клієнтів покладаються на професіоналізм банку та підтверджують його надійність і ділову репутацію. Credit Agricole в Україні має сильні позиції на ринку авто та споживчого кредитування, успішно просуває зарплатні проекти, кредитує купівлю житла на первинному та вторинному ринках, залучає депозити, здійснює випуск та обслуговування платіжних карток, грошові перекази та ряд інших послуг для приватних осіб, включаючи страхування.

Опираючись на історичний досвід та знання Групи, заснованої понад 100 років тому фермерами, Credit Agricole в Україні надає повний спектр послуг для бізнесу, фокусуючи увагу на співробітництві з компаніями агропромислового комплексу.

Будучи частиною міжнародної фінансової групи, Credit Agricole в Україні надає виняткового значення якості сервісу та рівню задоволення клієнтів послугами банку, будь-то приватна особа чи компанія, і дотримується міжнародних стандартів обслуговування.

Беручи ім’я материнської компанії, Credit Agricole в Україні отримує додаткову перевагу в якості міцної міжнародної репутації, що на рівні зі стабільністю, клієнторієнтованістю, професіоналізмом та практичним знанням українського ринку забезпечить його постійний розвиток.

Credit Agricole володіє трьома головними індексами стабільності: Aspi Eurozone з 2004 року, FTSE4Good з 2005, DJSI з 2008 (Європа та світ). Група посідає 8 місце серед найстабільніших компаній світу та стала №1 у Франції у списку Global 100. На ринку банківських послуг України Група представлена вже 18 років поспіль двома дочірніми банками: Корпоративний та Інвестиційний Банк Креді Агріколь (КІБ Креді Агріколь) обслуговує сектор великих корпоративних компаній, та ІНДЕКС-БАНК обслуговує середні корпоративні компанії, малий та середній бізнес та приватних осіб.

 
01004, г. Киев,
ул. Пушкинская, 42/4.
Тел.: 0 800 500 1 300,
(044) 581-07-00
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті