ПриватБанк заблокував чергову фінансову піраміду
  
Компанія: ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк заблокував можливість використання своїх фінансових інструментів для фонду «Меркурій», діяльність якого має всі ознаки фінансової піраміди та підпадає під норми закону про протидію шахрайству. Банк буде й надалі відстежувати сумнівні фінансові операції фонду «Меркурій», щоб не допустити залучення жителів України в створення нової шахрайської структури.

Як зазначають у ПриватБанку, блокування операцій функціонерів фінансової піраміди здійснюється згідно з вимогами законодавства про запобігання відмиванню коштів, отриманих незаконним шляхом, а також вимогам обов’язкового фінансового моніторингу операцій приватних осіб у великих розмірах. Приміром, щоденний обіг за картками й рахунками функціонерів «Меркурія» перевищує 1 млн грн. Окрім того, діяльність «Меркурія» порушує норми закону про роботу фінансових установ.

У ПриватБанку зазначають, що всі «вкладники» «Меркурія», чиї гроші виявилися на заблокованих банком рахунках, зможуть їх отримати назад, пред’явивши банку документи про переказ коштів як готівкою, так і з банківських карток.

Раніше ПриватБанк допоміг зберегти мільйони гривень учасникам міжнародної фінансової піраміди МММ, заблокувавши сумнівні фінансові операції функціонерів системи МММ фактично з першого дня початку її роботи в Україні.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.