ПриватБанк анонсував Android-сервіс для офлайн-оплати поїздок у київському метро
  
Компанія: ПриватБанк

ПриватБанк анонсував спеціальний Android-сервіс для безконтактної оплати поїздок у київському метро. Як повідомили в банку, сервіс оплати в метро використовує першу в світі технологію хмарного NFC, впроваджену ПриватБанком у 2014 році, що дозволяє робити безконтактні платежі з будь-якої банківської картки без купівлі спеціальних карток, стикерів або secure-елементів.

У новому сервісі ПриватБанку вперше буде реалізовано можливість безконтактних платежів смартфоном у режимі офлайн – користувач додатка зможе заплатити за проїзд у тому випадку, коли біля турнікетів буде недоступний Інтернет або мобільний зв’язок.

«Розрахуватися смартфоном за поїздки в метро вже зараз не проблема для користувачів Privat24 та апаратів з вбудованим NFC, а це більшість останніх моделей Android-пристроїв, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Але поки що якість Інтернету в метро не завжди стабільна, тому новий функціонал Privat24, розроблений спеціально для пасажирів київського метро, дозволить оплачувати поїздки смартфоном навіть, якщо на станції немає WiFi або клієнт не підключений до мобільного Інтернету».

Новий сервіс для оплати поїздок у Київському метрополітені буде доступний з початку липня клієнтам ПриватБанку в додатку Privat24. А вже в середині липня користуватися можливістю офлайнової оплати в метро зможуть власники карток будь-якого українського банку через платіжний месенджер Sender.

Сьогодні онлайн розраховуватися смартфоном у метро можуть користувачі Android-смартфонів з вбудованим NFC-модулем і мобільного банку Privat24. Щоб використовувати смартфон як NFC-гаманець для оплати поїздок у метро, потрібно встановити додаток Privat24, авторизуватися за номером телефону та підключити свої банківські картки. Під час оплати активувати додаток, вибрати безконтактні платежі та піднести смартфон до турнікета з обладнаним на ньому зчитувальним пристроєм. З електронного гаманця автоматично буде знято суму, що відповідає вартості проїзду, – 4 грн.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.