Вода «Малиш» в Кіровограді
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
Вода «Малиш» в КіровоградіПриємною несподіванкою були вражені кіровоградські матусі та їхні малюки під час свого візиту до міської поліклініки. За підтримки керівного складу закладу, а також завдяки участі єдиного вітчизняного виробника сухих молочних сумішей для дітей ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» (ТМ «Малиш», «Малютка», «Малышка»), на території Кіровоградської міської поліклініки №1 було проведено презентаційно-інформативну акцію «МАЛИШ – вода для дітей».

У ці дні кожен малюк, який відвідав медичний заклад, отримав у подарунок від комбінату пляшечку води «Малиш», призначену для споживання дітьми від перших днів життя. Вода «Малиш» видобувається з шести власних свердловин комбінату глибиною 160-180 м.

Усі відвідувачі мали змогу проконсультуватися із лікарями-педіатрами щодо необхідності в раціоні їхніх малюків спеціальної води, призначеної для дитячого харчування, яка має оптимально збалансований мінеральний склад, що сприятливо впливає на розвиток дитини.

Представники заводу розповіли матусям про асортимент та особливості виготовлення дитячих сумішей та каш «Малиш», «Малютка», «Малышка», що відповідають міжнародним стандартам якості та безпечності HACCP та ISO та пройшли перевірку в українських мам та бабусь.

Батьки малечі були дуже задоволені таким заходом, оскільки давно обирають продукцію Хорольського комбінату, адже за часи свого існування, а це понад 40 років, підприємство зарекомендувало себе як виробник якісних, корисних та доступних продуктів для найменшеньких споживачів.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.