ПриватБaнк розробив прототип Приват24 на Apple Watch
  
Компанія: ПриватБанк

11 березня Центр електронного бізнеcу ПриватБанку завершив розробку версії Інтернет-бaнку Приват24 на Apple Watch. Як повідомили в банку, додаток Privat24 Apple Watch дозволяє контролювати бaланси, дивитися короткі виписки, поповнювати телефон, здійснювати перекази та комунікувати з банком. Додаток буде доступний клієнтам у день початку продажів годинника.

«Найважчим в освоєнні годинника було прийняти, що годинник – це не iPhone mini, а 2 механічні та 2–3 сенсорні кнопки на руці. Це принципово змінює взаємодію клієнта з бaнком, – зазначив Заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Усе має бути за принципом «простіше нема куди».

9 березня в Сан-Франциско в рамках Spring Forward компанія Apple представила фінальну версію годинника Apple Watch. Час автономної роботи Apple Watch становить 18 годин.

Приват24 для Apple Watch
 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.