У лютому українці купили в розстрочку від ПриватБанку в 1,5 разу більше товарів, ніж у січні
  
Компанія: ПриватБанк
ПриватБанк

У лютому 2015 року жителі України купили в розстрочку за програмами «Оплата частинами» і «Миттєва розстрочка» ПриватБанку товарів на суму понад 152 млн грн, що в 1,5 разу більше, ніж у січні 2015 року (102,2 млн грн). Як повідомили в банку, сьогодні можливістю оплати покупок частинами користуються понад 280 тис. клієнтів банку.

«ПриватБанк є одним з небагатьох українських банків, що продовжує розвивати програми кредитування населення, – говорить Заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – Оформлення кредиту триває не більше хвилини (як звичайна оплата банківською карткою на касі). При цьому за «Оплатою частинами», якщо своєчасно вносити платежі, кредит надається на пільгових умовах».

Програми «Миттєва розстрочка» та «Оплата частинами» сьогодні працюють у більшості найбільших українських торгових мереж. Сума покупки ділиться на рівні частини (до 25), покупець оплачує карткою ПриватБанку перший платіж, а решту – щомісяця вносить на картку. Кредит оформлюється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому є чек з усіма необхідними реквізитами.

За даними банку, у 2014 році кількість торгових мереж і магазинів, що підключено до «Оплати частинами» та «Миттєва розстрочка», зросла на 40%. На сьогоднішній день програми працюють у понад 33 000 торгових точок, серед яких найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Щоб дізнатися про доступну суму для купівель у розстрочку, клієнтові достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.