Клієнти ПриватБанку передали українським бійцям у зону АТО майже 10 000 телефонів
  
Компанія: ПриватБанк

Клієнти та співробітники ПриватБанку вже передали українським солдатам у зону АТО 9 862 телефони, що працюють у захищеному від прослуховування стандарті CDMA.

Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, ініціативу банку та компанії PEOPLEnet забезпечити наших воїнів безпечним і безкоштовним зв’язком підтримали українці з усіх регіонів України – инфографика. А найактивнішими стали жителі Дніпропетровської, Київської та Харківської областей.

ПриватБанк і оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet у вересні запропонували українцям приєднатися до благодійної ініціативи зібрати непотрібні CDMA-телефони украінським воїнам, які перебувають у зоні АТО. Як зазначили в банку, з урахуванням напруженої ситуації на Сході, акцію продовжено до 1 грудня.

Передати воїнам АТО непотрібний CDMA-телефон можна в будь-якому відділенні ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефони, навіть із несправним акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати буде здано з RUIM-карткою, договори на телекомунікаційні послуги буде попередньо розірвано.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.