«Малиш» та теплі речі на підтримку військових Сходу
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
«Малиш» та теплі речі на підтримку військових СходуНова партія допомоги від унікального підприємства України відправилась у зону АТО.

З метою підтримки українських військових, які перебувають у зоні бойових дій на Сході України, ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» надав для передачі гуманітарної допомоги продукцію власного виробництва. До зони проведення антитерористичної операції серед інших продуктів харчування від громади Хорольщини відправились сухі молочні суміші швидкого приготування та дитяча негазована питна вода під однойменною торговою маркою «Малиш».

Також голова наглядової ради молококомбінату Володимир Анатолійович Почеп не забув про свою обіцянку дану на оперативній нараді, що пройшла у стінах Районної державної адміністрації наприкінці минулого місяця. Головна озвучена проблема якої: зміна температурних умов змінює й потреби на передовій та особливо гостро дається в знаки брак коштів. Тоді Володимир Анатолійович особисто заявив, що підприємство Хорольщини готове й надалі підтримувати хлопців, що відстоюють цілісність та незалежність держави. Тож саме для придбання більш ніж необхідних нині теплих речей ПАТ «Хорольський МКК ДП» надав чергову грошову допомогу спрямовану на підтримку українських військових.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.