Зустрічай нас, Молдова!
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
Зустрічай нас, Молдова!Кишинів, 15 серпня – розпочата місяць тому співпраця ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» з молдавським партнером набирає якісно нових обертів.

Нещодавно представники комбінату повернулись із зустрічі з торговою командою компанії «Hendrix Bail», що відбулася в їх головному офісі. Метою поїздки слугувало проведення тренінгу для торгових представників. З його допомогою вдалося детальніше ознайомити з продукцією та перевагами єдиних українських представників на ниві дитячих молочних сумішей. Адже серед приорітетів: використання натуральної сировини зі спеціальних сировинних зон; збагачення необхідними вітамінами, мікро-і макроелементами, біологічно-цінними компонентами; відсутність пальмової олії, відповідність міжнародним вимогам, формулам дитячого харчування та інше.

Особисто відвідано торгові точки Кишинева з вже виконаним та майбутнім розміщенням продуктів Хорольського молококомбінату. Обговорено плани по співпраці на перспективу з керівництвом нового партнера – визнаного лідера з імпорту і дистрибуції дитячого харчування, аксесуарів та косметики для дітей, компанії «Hendrix Bail».

Наразі вже можна шукати сухі молочні суміші «Малиш» та «Малютка Premium» на території Молдови та Придністров’я.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.