Єдиний виробник дитячих молочних сумішей України потрапив під шквал безпідставних обвинувачень
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» звинувачено у причетності до фінансування сепаратистів. При цьому будь-які ствердження у відношенні комбінату до окремих людей чи діяльності бойовиків являються безпідставними і необґрунтованими. Так звані факти, які наводяться в якості доказів, ні в якій мірі не відповідають дійсності. А всі заяви з цього приводу є неправомірними та направлені на дестабілізацію роботи підприємства з 42-річною історією.

Варто звернути увагу на унікальність комбінату. Адже дане підприємство єдине на території України з виготовлення замінників грудного молока для здорового майбутнього нашої нації. Саме завдяки йому більше трьох сотень жителів Хоролу мають впевненість у завтрашньому дні – стабільну заробітну плату та соціальні гарантії, а пенсіонери підприємства – грошову допомогу на харчування. Керівництво підприємства усіляко сприяє його розвитку та становленню. Як безперервний процес: покращення соціально-побутової складової та умов роботи для колективу; освоєння передових технологій, розширення виробництва та асортименту продукції.

Велике значення має патронаж єдиних місцевих очисних споруд. Також подача за зниженою вартістю холодної води жителям окремих районів. Значною є співпраця комбінату з органами влади. Будь-які благодійні акції, поміч малозабезпеченим громадянам чи просто місцеві заходи проходять за сприяння та безпосередньої участі керівництва Хорольського МКК ДП. На постійній основі отримують допомогу дітлахи, що позбавлені щастя зростати в сім’ї під батьківською опікою – вихованці Спеціалізованого будинку малютки Кременчука. Ще до появи звинувачень Хорольський комбінат долучився до підтримки бійців за незалежність та цілісність нашої країни. Надано допомогу батальйонам «Полтава» та «Азов». На черзі батальйон «Айдар». Вже отримали продукти харчування жителі населених пунктів Донецької та Луганської областей, звільнених від терористів. Ведуться перемовини з Донецьким благодійним фондом «Доброта» на предмет допомоги потребуючим лікарняним закладам та організації Червоного Хреста Сходу країни.

На звітно-виборній профспілковій конференції первинної профспілкової організації ПАТ «Хорольський МКК ДП» працівників АПК України присутні від кожного з підрозділів делегати, схвильовані небезпечною ситуацією довкола комбінату, висловили бажання звернутись до влади з проханням захисту. Як результат було складено листи-звернення за підписів усіх присутніх конференції на ім’я Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра Кабінету Міністрів Остапа Семерака, Голови Хорольської районної ради Юлії Бойко, Голови Хорольської міської ради Ігора Свериденко та інших посадовців. Звернення колективу відображають їх занепокоєність, прохання допомогти відстояти честь комбінату та надію на сприяння у його збереженні, як національно важливого підприємства.

В свою чергу керівники товариства пообіцяли вжити усіх необхідних заходів задля захисту свого колективу та комбінату. Твердо відстоювати їх інтереси та не допустити перерозподілу чи фактичного знищення.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті