Карта миру Сходу України: ПриватБанк відновив роботу ще 4 відділень у Луганському регіоні
  
Компанія: ПриватБанк

5 серпня ПриватБанк відкрив для обслуговування жителів Луганської області чотири нові відділення. Як повідомили в банку, два відділення ПриватБанку знову запрацювали у звільнених українськими військами Лисичанську, ще два відділення відновлено в Марковці та Лутугiно. Повністю відновлено мережу відділень і банкоматів ПриватБанку в Старобільську та Троїцькому.

Нові відділення банку не тільки обслуговують клієнтів у звичайному режимі, але й обладнані зонами самообслуговування, де клієнти можуть оплатити рахунки та отримати інші послуги самостійно без черг.

«Я ось прийшла перекинути гроші на іншу картку через термінал і поповнити телефон. Добре, що працюєте в такі складні часи, з вами я почуваюся фінансово захищеною, – говорить жителька Старобільська Наталя Іванова. – У ті дні, коли банки не працювали, дуже допомагала служба 3700 з платежами через телефон. Окрема вдячність за бонуси за зарплатною карткою».

У Донецькій області ПриватБанк повністю відновив мережу банківського обслуговування в Селидовому, де тепер працює 3 відділення банку та два банкомати. Також відновлено роботу відділень і банкоматів у нещодавно звільненій військовими Волновасі. Мережа банкоматів ПриватБанку в Донецькій області з початку цього тижня збільшилась на 8 одиниць, 5 серпня в містах регіону працюють 234 банкомати ПриватБанку. У Луганській області, незважаючи на постійні перебої з електрикою та зв’язком, працює 27 банкоматів ПриватБанку.

Режим роботу відділень і банкоматів ПриватБанку на Сході України можна уточнити, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або на спеціальному сайті vostok.pb.ua. На цій сторінці можна в режимі реального часу отримати інформацію про банкомати та термінали самообслуговування, що працюють у регіоні.

Міста Донецької області, у яких на 1 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Комсомольське, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Новгородське, Новоазовськ, Новогродівка, Новокомсомольськ, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Старобешеве, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Червоний Лиман, Черкаське.

Міста Луганської області, у яких на 1 серпня відновлено роботу відділень ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Кремінна, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.