Футбол і Бразилія: враження наших клієнтів із Новоград-Волинського та Малина – переможців акції «Чемпіон» від ПриватБанку в пар
  
Компанія: ПриватБанк

Так, жителька міста Новоград-Волинський Оксана Бурлаченко, яка побувала на матчі Коста-Ріка – Англія, розповіла:

«Подорож була на найвищому рівні: і умови, і готель, і екскурсії – усе дуже сподобалося. Протягом трьох днів я та ще троє переможців акції «Чемпіон» були гостями бразильського міста Белу-Оризонті (у перекладі з португальської – «красивий небосхил» – ред.). Серед найяскравіших вражень, по-перше, футбольні фанати, котрі поводили себе культурно та помірковано; по-друге, старовинне колоніальне місто Ору-Прету із підземним озером, куди ми їздили з групою та нашим екскурсоводом. Бразилія – країна із теплим кліматом і ще більш теплим ставленням до людей, а особливо до українців. Вдячна ПриватБанку та Visa за такий подарунок. І, знаєте, перемогти ж зовсім не важко – я от свій щасливий депозит реєструвала самостійно в Приват24. В акціях банку братиму участь і надалі – один раз пощастило, а отже, пощастить ще».

Володимир Коваленко з Малина отримав путівку на Чемпіонат світу з футболу FIFA – 2014 у подарунок від свого батька Петра Коваленка, який є постійним клієнтом і вкладником ПриватБанку.

«Коли наша група приїхала до Ріо-де-Жанейро, одразу ж нас зустріла екскурсовод, яка допомогла нам із поселенням і провела екскурсію містом, розповіла про його історію. Враження, звісно ж, найкращі. Місто як на долоні, красиві краєвиди, багато цікавих місць і на вулицях там не палять – ось чим запам’яталося Ріо. На футболі своєю приязністю вразили фанати. І хоча сам матч Франція – Еквадор був досить спокійним, та яскраві емоції від футболу все ж залишилися. У ПриватБанку в нас обслуговується вся сім’я. І поїздка, виграна нами в акції, – радість для всієї нашої родини».

Нагадуємо, що акція «Чемпіон» від ПриватБанку та Visa проходила з 2 грудня 2013 року до 1 квітня 2014 року в усіх регіонах України. Її учасником міг стати кожен повнолітній клієнт ПриватБанку. Протягом акції розігрувалася сувенірна продукція, а головним призом став квиток на Чемпіонат світу з Футболу FIFA – 2014 у Бразилії. Серед 20 призерів двоє жителів Житомирщини.

Фоторепортаж (з особистого архіву переможців акції «Чемпіон» Оксани Бурлаченко (Новоград-Волинський) і Володимира Коваленка (Малин):






 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.